MALZEMELER

Yağlamak için; az yağlı yumuşak margarin, Tarçınlı Ve Kayısılı Sufle Tarifi
Üzerine serpmek için; un
3 yumurta
Yarım su bardağı (115 g) kayısı reçeli ya da marmeladı
Yarım limon kabuğu rendesi
1 tatlı kaşığı tarçın, ilaveten üzerine serpmek için, Tarçınlı Ve Kayısılı Sufle

HAZIRLANIŞI

1-Fırını önceden 190 derecede ısıtın. 4 tane sufle kalıbını ya da kaseyi hafifçe yağlayıp, biraz un serpin.
2-Yumurtaların sarılarıyla beyazlarını ayırın. Yumurta sarılarını kayısı marmelatını limon kabuğu rendesini ve tarçını bir kaseye koyun.
3-Karışım hafifçe katılaşıp rengi soluklaşana kadar çırpın.
4-Yumurta aklarını ayrı bir kaseye koyun. Çırpma telini kaldırdığınızda damlalar üzüyorsa olmuş demektir.
5-Metal bir kaşıkla yada spatulayla yumurta aklarını yumurta sarılı karışıma ilave edip karıştırın. Kolay Tarçınlı Ve Kayısılı Sufle
6-Karışımı, hazırladığınız kalıplara eşit olarak paylaştırın. Üzeri iyice kabarıp kızarana kadar 10-15 dakika fırında pişirin. Üzerine tarçın serpip servis yapın.