MALZEMELER yeni tarifler

225 g konserve ananas
1 su bardağı (200 ml) taze portakal suyu
1 su bardağı (200 ml taze elma suyu
2 yemek kaşığı (30 ml) likör (tercihe bağlı)
2 yemek kaşığı (30 ml) bal
2 portakal, soyulmuş olarak
2 yeşil elma
2 armut
4 kuru erik, çekirdeksiz ve doğranmış olarak
12 taze hurma, çekirdeksiz ve doğranmış olarak
Yarım su bardağı (115 g) kuru kayısı
Süslemek için;
 taze nane yaprağı yeni tarif

HAZIRLANIŞI

1-Ananası süzüp, suyunu bir kaseye koyun. Portakal suyunu, elma suyunu, likörü ve balı da ilave edip karıştırın.
2-Portakalı dilimleyip, ananaslı karışıma ilave edin. tarifler
3-Elma ve armutların çekirdeklerini çıkarıp dilimleyin. Karışıma ilave edin.
4-Kuru erik, hurma ve kayısıyı da ilave edip karıştırın. Kapağını kapatıp, birkaç saat buzdolabında soğumaya bırakın. Taze nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın. tarif